Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

“Форсаж 11”: коли вийде, сюжет, актори

Цікаві подробиці про новий фільм за франшизою Форсаж: коли очікується вихід в прокат, хто з акторів зніматиметься в новому фільмі та інші подробиці.

Новий фільм за медіа-франшизою "Форсаж"

Як повідомляють новини Meta.ua, невдовзі після виходу на екрани нового фільму "Форсаж", стало відомо, що скоро почнуться зйомки чергової частини блокбастера, знятого за медіа-франшизою. Він Дізель розповів, що 11 фільм буде по-справжньому унікальним і не схожим на інші. 

Сюжет нового фільму

Він Дізель зізнався, що мріє про те, щоб новий фільм став трилогією, однак, якщо його мрії не здійсняться, 11 "Форсаж" стане фіналом історії, що полюбилася багатьом глядачам.

З 10 частиною новий фільм буде пов'язаний наскрізним сюжетом. Багато сюжетних поворотів будуть пов'язані з подіями, які глядачі могли побачити у “Форсажі 10”. Наприкінці цієї частини головні герої опинилися на межі життя і смерті. Творці бойовика вирішили зберегти інтригу, не показавши, хто з персонажів вижив, а хто ні.

Він Дизель розповів, що рішення розділити історію на дві частини творці ухвалили ще тоді, коли вони тільки розпочали зйомки “Форсажу 10”. Продюсери вже знають, чим закінчиться історія, але про це вони поки розповідати пресі не збираються.

Коли вийде новий “Форсаж”

Згідно з даними, які озвучив Він Дізель, прем’єра чергової частини відомого блокбастера запланована на 2025 рік. Однак про точну дату поки що не йдеться. Найімовірніше глядачі побачать фінал історії у квітні або в травні, адже прем’єри попередніх частин відбувалися саме в ці місяці.

Ймовірно, що реліз вирішили відкласти через те, що в США триває страйк сценаристів. Коли акція завершиться, стане відомо про дату початку зйомок.

Що відомо про режисера та акторів фільму “Форсаж 11”

Режисером нової картини буде Луї Летер’є. Він же брав участь у створенні “Форсажу 10”. Продюсери високо оцінили його роботу. Йому вдалося швидко вписатися в команду і зрозуміти, якою саме має стати франшиза, щоб глядачі були від неї в захваті. Раніше режисер знімав такі фільми, як “Перевізник” та “Неймовірний Халк”.

Раніше головним архітектором фільмів “Форсаж” був режисер Джастін Лін, він зняв з третього по шостий фільм, а також дев’яту частину історії. Багато в чому завдяки йому “Форсаж” постійно збирав у прокаті мільярди доларів. Через деякі творчі розбіжності Лін вирішив залишити свій пост за кілька днів після того, як команда розпочала зйомки, і його замінив Летер’є. При цьому Джастін Лін не залишив проект, а залишився в ньому як продюсер.

Новина про зйомки нового фільму дуже потішила шанувальників, багатьох з яких зацікавив акторський склад. Поки повідомляється, що всі актори, яких можна було побачити в головних ролях “Форсажу 10”, будуть запрошені на зйомки наступної частини бойовика. Це, звісно ж, Він Дізель, Шарліз Терон, Мішель Родрігес, Тайріз Гібсон і Алан Річсон. Необхідно зазначити, що акторський склад ще не затверджений, тому не виключено, що на зйомки запросять ще когось зі знаменитостей, щоб привернути до фільму більше уваги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ