Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Форум «Громадянської позиції» відбувся у Львові

Обранці та активісти партії «Громадянська позиція» у Львові підбили підсумки роботи за рік, обговоривши найгостріші проблеми та окресливши плани на 2017 рік. Відвідав захід і лідер партії Анатолій Гриценко. Про це повідомили в партії.

Більше року тому, йдучи на вибори, «Громадянська позиція» задіяла модель соціальних ліфтів і дала можливість потрапити в ради ініціативним людям, таким, які вміють і знають як покращити життя громади. «У нас загалом по Україні 560 депутатів, 28 мерів і сільських голів. Але найбільше наших представників саме на Львівщині - 220 обранців. Це сильна команда, здатна на ефективну, чесну роботу. Адже зараз, коли провалюється центральна влада, від влади місцевої залежить забезпечення системи життєдіяльності того, з чим людина стикається кожного дня. Про людей треба думати не раз на чотири чи п’ять років, коли вони йдуть на виборчі дільниці, а насправді – постійно. І ця робота - невидима», - зазначив під час форуму Анатолій Гриценко.

Позаду рік роботи і депутати від «Громадянської позиції» мають з чим звітувати перед виборцями. У кожного – своя сфера діяльності. Одні займаються комунальним господарством, інші – транспортною чи соціальною сферами, волонтерством. «Запущено систему дотендерних закупівель «ProZorrо», запроваджено конкурси на посади в усіх комунальних установах, завершується моніторинг роботи комунальних підприємств і по кожному буде прийняте чітке управлінське рішення. Затверджено також важливу стратегію по збереженню та відновленню лісів Львівщини і звільнено тих, хто незаконно прийшов до лісу із бензопилами та сокирами. Здійснено сотні  мікропроектів, здатних якісно змінити рівень життя громад. Львівщиною цікавиться все більше інвесторів, тому я впевнений, що в найкоротші строки області спільно із містом вдасться, зокрема, вирішити проблему зі спорудженням сміттєпереробного заводу», - наголосив під час виступу на форумі заступник голови ЛОР Володимир Гірняк.

Попри різну  сферу діяльності, спільне кредо усіх депутатів «Громадянської позиції» - максимальна публічність, відкритість і прозорість діяльності. А ще – доступність для виборців. Адреси приймалень і номери телефонів депутатів знайти дуже легко і багато людей скористались цим.

«Від «Громадянської позиції» до рад різних рівнів пройшли люди, об’єднані певними програмними та політичними інтересами. Це – однодумці, адже щоби щось змінити у селі, місті чи районі, потрібна сильна командна. Ми підібрали людей однієї політичної групи крові, яким цікаво працювати разом, цікаво щось змінювати», - наголосив керівник ЛОО «Громадянська позиція» Анатолій Забарило. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ