Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БПП у Львівській міськраді прозвітувала за 2017 рік

Депутати фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Львівській міській раді прозвітували за 2017 рік. За цей час фракція підготувала 459 звернень та запитів.

Про свої досягнення та здобутки фракція підготувала фільм-презентацію. У ролику кожен із 10 депутатів розповів про те, чим займається на своєму окрузі і чого вдалося досягнути за цей рік роботи.

Нагадаємо, що фракції входять: Петро Адамик (голова фракції), Уляна Пак (заступниця), Роман Грицевич, Остап Доскіч, Сергій Івах, Володимир Роп’як, Юрій Моравецький, Григорій Козловський, Віталій Свіщов та Іван Рудницький.

За цей час відбулося 14 пленарних засідань сесії львівської міської ради. На усіх 14 засіданнях були присутні 3 депутати – Роман Грицевич, Юрій Моравецький та Володимир Роп’як.

Голова фракції Петро Адамик пропустив лише 1 пленарне засідання. Також одне засідання пропустила його заступниця Уляна Пак.

Остап Доскіч, Сергій Івах, Віталій Свіщов, Іван Рудницький пропустили по 2 сесійні засідання.

Григорій Козловський відвідав 9 з 14 сесій Львівської міськради.

Голова фракції БПП Петро Адамик зазначив: «Новий закон про вибори на мажоритарній основі дав господарів. Інколи їх є по три на один округ. На жаль, деякі не отримали господарів, але ними також опікуються депутати на рівні голів фракцій».

Він наголосив, що один із головних акцентів у роботі фракція зробила на те, щоб не дати забудовувати спортивні майданчики та стадіони.

«У Львові вал будівництва, але інфраструктурних об’єктів будується мало», - сказав Петро Адамик.

Серед ініціатив фракції:

  • Розроблення проекту ухвали щодо внесення змін до договорів підряду організацій, які виконують роботи коштом місцевих бюджетів для покращення якості надання послуг;
  • Ініціювання питання необхідності внесення змін до Правил благоустрою м. Львова;
  • Організовано громадські слухання щодо недопущення будівництва на території громадського простору на вул. О. Кульчицької,18;
  • Ініційовано викуп спортивного комплексу «Торпедо» Львівською міською радою для суспільних потреб територіальної громади міста;
  • Ухвала «Про затвердження Програми навчання водному поло у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова на 2017-2018 рр»;
  • Ініційовано питання внесення змін до процедури отримання дозвільних документів на розміщення літніх майданчиків у м. Львові;
  • Ухвала щодо відмови у продовженні терміну оренди земельної ділянки ТОВ Укрзахідбудз-гарант. Мета – запобігти потенційній забудові подвір’я з подальшим внесенням цієї земельної ділянки в схему розміщення дитячих майданчиків Шевченківського району та створення благоустрою для мешканців;
  • Реалізовано ініціативу вдосконалення системи під час голосування за Громадські проекти.
  • У сфері охорони історичного середовища було ініційовано питання недопущення обвалу балконів в історичній частині Львова.
  • Також депутати фракції БПП працювали в сфері інженерного господарства: освітлення, озеленення та благоустрій парків та скверів, водопостачання, покращення стану вулично-дорожньої мережі, каналізування, розпуск електроенергії.
  • Депутати також займалися питанням вдосконалення медичних закладів. Зокрема:
  • Посприяли передачі пересувного мамо графу на баланс або оренду Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру.
  • Здійснено закупівлю обладнання в кабінет лікувальної фізкультури Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.
  • Ремонтно-реставраційні роботи приймального відділення ЛОДКП «ОХМАДИТ».
  • Закупівля медичного обладнання для «Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні».
  • Закупівля обладнання для відділення психогенної травми «Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні».

За рік, що минає, від фракції надано матеріальну допомогу 721 мешканцю м. Львова. Всі депутати залучені в роботу постійних депутатських комісій, з них троє є головами комісій. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ