Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ не вважає дії уряду помстою – Степан Курпіль

«Той факт, що Верховна Рада відмовилась підтримати закон про парламентську опозицію, не свідчить про її помсту нам за не підтримку закону про бюджет-2007. Оскільки ми не заявляли, що будемо підтримувати закон про Держбюджет», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.

«На мою думку, такий вчинок є проявом парламентського ставлення до антикризової опозиції, небажання надати опозиції хоча би якісь законні права», – зазначив народний депутат.
За словами Степана Курпіля, коли «Партія регіонів готувалася бути в опозиції, то вони підготували закон про опозицію під керівництвом Раїси Богатирьової. Проте коли вони утворили уряд, то відразу відкинули цей законопроект, аргументуючи свої дії тим, що ніякого закону такого типу нам не потрібно. Це свідчить про їхню подвійну мораль і підхід до вирішення політичних проблем в державі».
Степан Курпіль не відкидає той факт, що закон про опозицію ще розглядатиметься і таки буде прийнятим.
Нагадаємо, що Верховна Рада відмовилась підтримати закон про парламентську опозицію. За нього проголосувало лише 172 депутати, з них 118 бютівців, 23 нашоукраїнці і 28 соціалістів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ