Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ у Львівській міськраді закликає колег не йти у відпустку

Депутати фракції БЮТ у Львівській міськраді звернулися до міського голови Львова Андрія Садового та депутатів усіх фракцій з приводу політичної ситуації в державі та закликали колег зі всіх фракцій Львівської міськради не йти у відпустку, а присвятити себе подальшій боротьбі за національно-демократичні інтереси – повідомили в прес-службі ЛМО ВО „Батьківщина”.
Зокрема, у заяві говориться: „Львівська міська рада, котра у дні Помаранчевої революції першою в Україні визнала Віктора Ющенка законно обраним Президентом України, заявляє, що на сьогодні єдиною легітимною владною інституцією в Україні є Президент України Віктор Ющенко, який отримав владу від Українського народу. Ми декларуємо одностайну підтримку Президента та запропонованих ним напрямків розвитку держави та суспільства, європейської інтеграції України, дотримання світових демократичних цінностей. Закликаємо усі демократичні, проукраїнські політичні сили згуртуватися, відкинути власні амбіції і, разом з українською громадськістю об’єднатися навколо Президента України, створити єдину національно-демократичну коаліцію, дати рішучу відсіч ініціаторам антидемократичного перевороту.
Львів завжди був голосом і серцем національно-демократичного руху. Львів і зараз повинен зрозуміти, що він перебуває під пильною увагою центральних телеоб'єктивів, а, відповідно, і всього населення нашої держави. Саме тому львівські націонал-демократичні сили мають усвідомити усю важливість і значущість їхніх сьогоднішніх дій і показати приклад решті України.
Ми нарешті маємо відкинути звинувачення недоброзичливців, котрі стверджують, що після 1991 року Львів так і не наростив політичних м’язів, не створив навіть примари власного лобі у Києві, розтратив свій статус П’ємонту. Бо П’ємонт не може бути статичним, П’ємонт - це відповідна динаміка політичного процесу.
В умовах, коли політична ситуація у нашій державі змінюється ледь не щогодини, ми повинні бути готовими у будь-який час зібратися, і ухвалити потрібне для наших виборців політичне рішення. Тому депутати фракції БЮТ звертаються із закликом до  міського голови та своїх колег зі всіх фракцій Львівської міськради не йти у відпустку, котра розпочнеться одразу після цього засідання і триватиме до вересня, а присвятити себе подальшій боротьбі за національно-демократичні інтереси, за ідеали Майдану, і в разі потреби – бути напоготові стати на їх захист.  
Ми також закликаємо усіх українців бути готовими до активних дій та використати своє право згідно зі статтею 5 Конституції України здійснювати заходи, спрямовані на захист Української державності, її державного ладу, суверенітету і територіальної цілісності.”
Під заявою свої підписи поставили голова фракції Роман Федишин, перший заступник голови фракції, голова Львівського міського бюро ВО «Батьківщина» Мирослава Бичишин, заступник голови фракції Михайло Мужилівський, секретар фракції Юрій Гудима.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ