Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція ГП «Пора» у Львівській міськраді вважає, що роботу ЛМР саботує старе чиновництво

Фракція ГП «Пора» у Львівській міській раді вважає, що роботу міськради саботує старе чиновництво – повідомив журналістам голова фракції Петро Адамик.
За його словами, перед початком сесії деякі депутати заявляли, що їхні фракції не отримали порядку денного сесії у визначений термін і ставили питання про перенесення сесії, в той час, як вже за вісім днів до початку засідання секретаріат надав всім проект порядку денного, і хоча він був не підписаним міським головою, все одно не можна робити заяви що порядку денного не було. Крім цього, за словами Петра Адамика, є багато рішень чиновників ще старої влади, які покликані дискредитувати міського голову.

„Міські чиновники усвідомили, що приходить крах старої системи, за якої вони роками  користались тіньовими схемами взаємин у стінах ратуші. Тому, відстоюючи свої інтереси у збереженні колишньго стану, чиновництво різними методами намагається зашкодити налагодженню праці нового депутатського корпусу. Свідченням цього виступає спроба зірвати сьогоднішнє засідання міської ради на якому мав вирішитись ряд стратегічних питань: встановлення меж майбутнього парку ім.  Івана Павла ІІ, доля театру ЗахОК, Бюро технічної інвентаризації, ділянки парку „Піскові Озера” та ін. Це говорить про намагання приховати сліди незаконної приватизації останніх років та неправові доходи колишньої влади. Окрім того, зараз ведеться цілеспрямована інформаційна кампанія, очевидно проплачена політичними невдахами, для дискредитації нової влади. ”, - зазначають „пористи”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ