Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція «Наша Україна» у Львівській обласній раді інфікована Яценюком

Мені прикро, що у фракційній «Нашій Україні» є люди, котрі декларують підтримку Арсенія Яценюка. Насправді, вони не є членами нашої партії, а пройшли до обласної ради завдяки блоку «Наша Україна». Особисто мені би не хотілося, щоб президентом України був чоловік, який бігає до кожного жалітися, бо йому показали якийсь жест. Про це «Галінфо» повідомив депутат Львівської обласної ради, голова депутатської групи «Наша Україна» Олег Паска.

 

«Раніше Яценюк бігав жалітися до Президента, а тепер до кого побіжить? Хіба до Президента в сусідню країну. Президентом має бути чоловік з відповідними принципами, який би міг жорстко боронити державу. Нам потрібно добре придивитися до того, хто що робить, а не до того хто, що говорить. «Наша Україна» є найбільш перспективним політичним ядром в обласній раді, там є реально багато фахівців, які не криками, а роботою доводять, що їм можна довіряти. Проблема усіх політичних партій, котрі зійшли з політичної арени, полягала в тому, що центр намагався керувати регіонами, не прислухаючись до їхніх думок. За таких обставин партія перестає відображати інтереси виборців, інтереси широких верств населення», – зазначив Олег Паска.

За інформацією джерел, заступник голови Львівської ОДА, депутат Львівської обласної ради від «Нашої України» Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник мали взяти участь у роботі штабу Арсенія Яценюка на Львівщині. Як відомо, інший депутат ЛОР від «Нашої України» Степан Кубів очолив осередок ГО «Фронту змін» на Львівщині. «Фронт змін» очолює Арсеній Яценюк.  

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ