Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція НСНУ та ХДС визнали звіт ЛОДА задовільним

Виступаючи на сесії обласної ради, Андрій Парубій, голова фракції НСНУ, визнав роботу Петра Олійника на посаді голови ЛОДА задовільною. Він наголосив на тому, що прийняття звіту голови адміністрації не стільки економічне, скільки політичне питання. Андрій Парубій закликав депутатів не схрещувати мечі, а виступити солідарним фронтом. «Голосування за незадовільну роботу Петра Олійника – це пас у сторону Януковича», - пояснив голова фракції НСНУ. Він закликав також депутатів сісти за стіл переговорів та виробити спільну стратегію дій.
Степан Кубів, голова фракції Християнсько-демократичного союзу, зупинився не на ревізії звіту ОДА, а спробував дати чітку оцінку й аналіз перспектив області. Він зазначив, що сильна Львівщина можлива лише за спільної роботи обласної ради та облдержадміністрації. «Настав час працювати разом. А крісло голови ОДА повинно перестати перетворюватись то на гойдалку, то на електричний стілець», - сказав Степан Кубів. Фракція ХДС прийняла звіт ЛОДА до відома та визнала роботу Петра Олійника задовільною.    
Нагадаємо, сьогодні, 19 вересня, голова Львівської ОДА Петро Олійник прозвітував перед депутатами Львівської обласної ради про підсумки соціально-економічного розвитку Львівщини та виконання бюджету за 2005-й та перше півріччя 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ