Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція УНП в міськраді радить Калинюку вирішувати фінансові проблеми КПУ не шляхом судових позовів, а за допомогою членських внесків від партійців – Юрій Кужелюк

Львівські комуністи подали в суд на Віру Лясковську – заявив сьогодні, 22 червня, на сесії Львівської міської ради голова фракції УНП Юрій Кужелюк. За його словами, перший секретар ЛОК КПУ Олександр Калинюк від імені обкому КПУ запропонував Львівській міськраді встановити загиблим від рук ОУН-УПА і знайшов для цього місце на території вулиці Лонського.
На засіданні Львівської міської ради Віра Лясковська виступила проти цієї цинічної ініціативи, після цього Олександр Калинюк звернувся до суду з позовом на члена УНП Віру Лясковську про захист честі і гідності, судове засідання. Перше судове засідання у цій справі відбудеться 29 червня у Галицькому районному суді. «Пан Калинюк представляє суду лікарняний листок, як доказ того, що будучи кандидатом у депутати до Верховної Ради від КПУ зазнав моральних збитків від слів Віри Лясковської, сказаних на сесії. Фракція УНП розуміє, що це є дешевим способом Калинюка привабити увагу до анагонізуючої ідеології і ще при цьому трохи заробити для потреб партії. Не бажаючи цьому сприяти, фракція УНП заявляє, що КПУ є юридичною особою, а юридична особа не може мати ні честі, ні гідності. Наша фракція радить Олександрові Калинюку  вирішувати фінансові проблеми КПУ не шляхом судових позовів, а за допомогою членських внесків від партійців, кількість яких, очевидно, катастрофічно зменшується», — йдеться у заяві УНП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ