Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ФСБ проводить обшуки у співробітників кримськотатарського телеканалу АTR

З 6:00 ранку в Криму та Москві проходять обшуки у співробітників кримськотатарського телеканалу ATR. Про це повідомив у фейсбуці гендиректор АTR Ленур Іслямов.

За його словами, обшуки проходять в його будинку в Москві, у родичів у Криму, також у директора телеканалу АTR Ельзари Іслямової та у журналіста Лілі Буджурової.

«Сьогодні з 6:00 ранку проходять обшуки в моєму будинку в Москві, у мого батька в Криму у моєї рідної сестри Ленари, у Іслямової Ельзари, у Лілії Буджурової. Обшуки проводить ФСБ», - написав Іслямов.

Будівлю АTR у Сімферополі оточив спецназ, повідомив журналіст Айдер Муждабаєв.

Проти Іслямова, як одного з ініціаторів блокади півострова, слідчий відділ УФСБ Росії по Республіці Крим та місту Севастополю порушив кримінальну справу, повідомило РИА Новости.

Також джерело в правоохоронних структурах розповіло агентству, що з ранку понеділка у всіх кримських компаніях, що належать Іслямову, проводяться обшуки. Це транспортна компанія СімСітіТранс, фінансова установ Джаст Банк, мережа магазинів ICom.

1 квітня російська влада припинила роботу першого кримськотатарського телеканалу, а також радіо Meydan та дитячого телеканалу Lâle у Криму. Після чого Ленур Іслямов і частина співробітників ATR була змушена перебратися до Києва.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ