Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гальмівна рідина: як і де підібрати правильно

В 21 столітті автівки вже не розглядаються як елемент розкоші, а скоріше як засіб пересування. І маючи в розпорядженні авто, дуже важливо забезпечувати вчасне та регулярне технічне обслуговування. Особливо це стосується гальмівної системи (ГР).

Окрім дисків та колодок, важливою складовою є рідина гальмівна, і коли настає час її замінити, не варто відкладати це на потім, адже наслідки можуть бути непередбачуваними. Певна річ, можна довірити увесь комплекс роботи фахівцям СТО, а можна придбати рідину самостійно, наприклад, в режимі «онлайн», адже це і зручно, і швидко, і дуже вигідно, та й будете абсолютно впевненими в тому, що отримаєте дійсно оригінальний товар.

Що врахувати при виборі гальмівної рідини

Якщо з вибором гальмівної рідини для вашого авто ви стикаєтесь вперше, в першу чергу гляньте, що рекомендує виробник машини конкретно для вашої моделі ТЗ. Така інформація, як правило, міститься в техпаспорті. Краще керуватися порадами автовиробника. Також варто звернути увагу на такі моменти:

  • Температура закипання. Вкрай важливий показник, від якого залежить ефективність гальмівної системи в цілому;
  • Гідроскопічність. Під цим розуміють здатність гальмівної рідини поглинати вологу. Насправді це явище є дуже небезпечним, адже негативно впливає на гальмівну системи авто загалом;
  • Вплив низької температури. Дуже важливо, щоб ГР володіла стійкістю до замерзання, адже в іншому випадку ефективність гальмування в рази знижується;
  • Влив на резино-технічні вироби. Оскільки в процесі експлуатації автомобілю можливе протікання гальмівної рідини та її потрапляння на сальники, прокладки та інші гумові вироби, варто знати, який саме вплив має на них має ГР;
  • Антикорозійні та змащувальні властивості. Присутність спеціальних компонентів у складі гальмівної рідини є величезним плюсом, позаяк, по-перше, змащує всі робочі елементи, а по-друге, захищає їх від пагубного впливу корозію.

UKR PART – якісна гальмівна рідина за оптимальними цінами

Коли ви потребуєте найкращої гальмівної рідини для вашої автівки https://ukrparts.com.ua/, Укр Партс – саме той інтернет-магазин, де кожен автовласник має змогу всього в декілька кліків придбати високоякісну ГР. На сайті продавця представлений багатий товарний асортимент, підхожий варіант  можна запросто обрати або власноруч, або ж з допомогою клієнтської підтримки: достатньо зв’язатися з працівниками компанії за вказаними контактними даними – і вам охоче нададуть рекомендації та всю необхідну інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ