Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Галичанка» перемогла «Карпати» - 31:21

Вчора, 22 грудня, “ЛНУ Галичанка” виграла перший матч із “Карпатами УжНУ” з рахунком 31:21 (14:9), що проходить у межах другого туру другого етапу національного чемпіонату серед жіночих команд суперліги у палаці спорту  “Будівельник” – про це «Гал-іnfo» повідомила прес-служба  «Галичанки». За даними прес-служби, очікуванням напруженої боротьби між господарками майданчика і головними претендентками бронзової нагороди першості на не вийшло.
Матч із ужгородською командою став для львівських гандболісток першим в цьогорічному чемпіонаті домашнім матчем, що відкривав сезон українського гандболу у Львові.
Як зазначила головний тренер “ЛНУ Галичанка” Валерія Тищенко, очікувала, що матч з ужгородською командою буде важчим. Причина поразки ужгородців в тому, що не приїхала на зустріч досвідчена російська легіонерка “Карпат” Наталія Гончарова. Її відсутність суттєво позначилась на якості гри. «Все ж у нас гравці досвідченіші, вони входять до національної і молодіжної збірних. А в них на майданчику були переважно вісімнадцятирічні дівчата.
«Мені багато дали ігри за збірну на чемпіонаті Європи - сказала капітан команди “ЛНУ Галичанка” Вікторія Тимошенкова. Я отримала досвід, рівень команд-суперниць там був набагато вищий. Хоча, звичайно важко фактично два місці провести в якості першого воротаря України».
„“Галичанка” ж з такою грою має реальні шанси стати чемпіоном Суперліги. Багато ігор попереду. Із запорізьким клубом була проведена лише одна зустрічі і то на його майданчику. “Мотор” остерігається і боїться «Галичанки», принаймні я так гадаю” -- зазначала Валерія Тищенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ