Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Галичанці” допоможуть готуватися до олімпіади в Пекіні-2008

Сьогодні у рамках VI Міжнародного економічного форуму відбулося публічне підписання договору про партнерство в галузі спорту між Фінансово-промисловим холдингом „Група підприємств „Росан”, ВАТ „Кредобанк” та ЛНУ ім. І. Франка. Договір підписали президент ФПХ „Група підприємств „Росан”, почесний президент СК „Галичанка” Ростислав Кісіль, голова правління ВАТ „Кредобанк” Степан Кубів та ректор ЛНУ ім І. Франка Іван Вакарчук.
Основним напрямком діяльності партнерів стане підтримка жіночого гандбольного клубу ЛНУ ім. І. Франка „Галичанка” (Львів), а також подальший розвиток гандболу на Львівщині. Договір підписано у рамках програми щодо організації належної підтримки клубу, який планується готувати до олімпіади в Пекіні-2008, з боку громадськості регіону, бізнес-структур, міських та обласних органів влади, а також формування постійного кола спонсорів.
СК „Галичанка” визнано кращою серед команд ігрових видів спорту у Львівській області. З 1998 року спортивний клуб входить у супер-лігу чемпіонату України, бере участь у розіграші європейських кубків, гідно презентує місто, регіон та державу на міжнародних турнірах в Німеччині, Чехії, Італії, Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ