Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Галицька РДА визначилась з підприємствами, що найкраще оформили свої вітрини

Серед підприємців, що працюють в центрі міста, визначено переможців конкурсу, які найкраще оформили вітрини своїх магазинів на новорічні свята. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі ЛМР з посиланням на інформацію Галицької РДА, яка визначила переможців конкурсу серед підприємців, які найкраще оформили святкову вітрину.
Переможцями конкурсу стали: взуттєвий магазин на вул. Беринди «Савка», «Комп’ютерний всесвіт» на вул. Городоцькій, 21 та Королівські вина на пл. Ринок, 12. За перше місце переможці отримають приз 1 тисячу гривень, за друге – 500, а за третє – цінний подарунок.
Конкурсна комісія, до якої увійшли працівники адміністрації району, а також головний художник міста Володимир Сколоздра, надала перевагу тим, хто оформив вітрини у стилі національних та релігійних традицій.  «Під час оцінювання ми брали до уваги святкову ілюмінацію, освітлення, використання національних елементів та християнських мотивів», – зазначила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, повідомляє прес-служба ЛМР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ