Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ганна Герман – у першій п’ятірці найвпливовіших жінок України (за версією журналу „Фокус”)

Українське суспільство повинне більше дослухатися до таких жінок, як Ліна Костенко, а також брати приклад з цієї жінки повинні ті, що при владі. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила кандидат у народні депутати від Партії регіонів Ганна Герман, яка зайняла п’яту позицію у рейтингу 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу „Фокус”.
„Я вже бачила цей рейтинг, хоча журнал у продаж ще не надійшов. Я жінка прагматична. Відразу ж скажу, що те, що мені віддали п’яте місце, я хочу використати лише з метою допомогти бідним людям. З цією позицією я прийшла у політику. Просто для амбіцій мені рейтинг не потрібен”, – розповіла Ганна Герман.
Нагадаємо, що цьогоріч журнал „Фокус” підготував рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. Оцінювали номінанток за п’ятьма критеріями: наближеність до прийняття державних рішень, бізнес-вплив, вплив на громадську думку, популярність серед широкого загалу та родинні зв’язки. Серед найвпливовіших львів’янок та екс-львів’янок відзначили Ганну Герман (5), Руслану Лижичко (28), Сюзанну Станік (33) та Мирославу Гонгадзе (79).
Серед експертів, які визначали рейтинг найвпливовіших жінок України, були зокрема член блоку „Наша Україна-Народна самооборона” Юрій Ключковський, член Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль, телеведучий Савік Шустер, політолог Дмитро Видрін та ін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ