Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ганна Герман наполягатиме на кримінальній відповідальності Медведька

«Якщо буде доведено причетність Олександра Медведька до «відбілювання» діяльності екс-президента Леоніда Кучми і до розвалу роботи прокуратури, то я не тільки наполягатиму на його звільненні з посади Генерального прокурора України, а й на тому, щоб він мав кримінальну відповідальність за скоєні злочини», – про це в коментарі «Гал-info» повідомила радник прем‘єр-міністра Віктора Януковича, член Партії регіонів Ганна Герман.
За словами Ганни Герман, «потрібно розглянути всі версії цієї справи, оскільки кожна людина має право відстоювати свої права у судовому порядку. Тому згідно з Конституцією, тільки суд може визнати вину чи невинність особи».
Нагадаємо, що фракція СПУ вважає неприпустимим подальше перебування на займаній посаді керівництва Генпрокуратури у зв'язку з очевидною некомпетентністю і замовним характером їхньої діяльності. Про це йдеться в заяві фракції, підписаній її лідером Іваном Бокиєм.
Також в документі зазначається, що соціалісти на найближчому засіданні Верховної Ради ініціюватимуть розгляд питання  стосовно відповідальності Генпрокурора за розвал роботи прокуратури. У заяві зазначається, що «дії Медведька і Кузьміна у справі Гонгадзе свідчать про повну моральну і професійну деградацію керівництва Генпрокуратури, яке завдає шкоди національній безпеці України, боротьбі з корупцією, ефективності роботи правоохоронної системи».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ