Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ганна Гомонай втілить образ Лесі Українки у проєкті «Віртуальний друг»

Знана українська телеведуча Ганна Гомонай зіграє роль Лесі Українки в інноваційному проєкті “Віртуальний друг 2.0”, який реалізовує Міжнародний фонд Івана Франка за підтримки Українського культурного фонду.

Організатори проєкту поділилися своїм захопленням від результатів співпраці з Ганною Гомонай і вірять, що її талант і харизма дозволять передати глибину й багатогранність постаті та неперевершену атмосферу епохи Лесі Українки.

«Віртуальний друг» у Телеграмі – це місце, де молодь зможе звертатися за порадами, спираючись на мудрість і досвід не лише Івана Франка, але й Лесі Українки. Завдяки поєднанню мультимедійного контенту, психологічних порад і культурної спадщини підлітки отримають унікальний ресурс для самодопомоги та саморефлексії.

Проєкт Міжнародного фонду Івана Франка у Телеграмі «Віртуальний друг» обіцяє стати важливим кроком для психологічної підтримки української молоді, особливо в умовах сучасних викликів. А також допоможе молодому поколінню розібратися у своїх переживаннях, викликаючи емпатію, та розвивати критичне мислення. Презентація оновленого проєкту відбудеться цієї осені, де Ганна Гомонай особисто представить нову версію «Віртуального друга 2.0».

Нагадаємо, роль Івана Франка у проєкті виконав актор Станіслав Кириллов, який зараз захищає Україну від російських загарбників.

Проєкт «Віртуальний друг» розроблено в рамках програми «Аудіовізуальне мистецтво» і реалізовується Міжнародним фондом Івана Франка за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатися з думкою авторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ