Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стартував конкурсний добір на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду

Вчора, 18 червня, в Укрінформі відбувся брифінг щодо старту конкурсного добору на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду.

«УКФ працює, виконує свої обов’язки й Наглядова рада. Вона приймає надзвичайно актуальні та важливі на сьогоднішній день рішення. Вони всі приймаються не тільки в консенсусі самих членів наглядової ради, а й з боку міністерства як органу управління. Це велике досягнення, яке, я вважаю, ми мусимо розвивати і далі. Саме тому, попри певні обмеження, які сьогодні встановлені в нашій країні в зв’язку з війною, законом про воєнний стан, ми спільно прийняли рішення про те, щоб провести вибори виконавчого директора Українського культурного фонду за максимально демократичною процедурою», – сказав т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв. 

Він також підкреслив, що існує необхідність модернізації законодавства про Український культурний фонд. Наразі вже створена відповідна робоча група. Члени наглядової ради, як люди, які мають великий досвід роботи в сфері, розуміють процеси, зокрема і бюджетування, долучилися до створення удосконаленого законопроєкту про УКФ. 

Спікери роз’яснили вимоги до потенційних кандидатів та кандидаток, а також розповіли про критерії добору та терміни проведення конкурсу. Виконавчий  директор Фонду обирається Наглядовою радою Фонду за результатами публічного та прозорого конкурсного добору в порядку, визначеному Регламентом Наглядової ради Фонду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ