Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Газ до сіл Львівщини обіцяють подати до кінця дня

Сьогодні, 11 січня, упродовж доби можуть відновити газопостачання десятьом селам Самбірщини та чотирьом населеним пунктам Городоцького району, припинене внаслідок аварії магістрального газогону поблизу с. Круковець. Подачу "блакитного палива" планують забезпечити через резервний газопровід. Про це повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Андрій Умрихін. Повідомила прес-служба ЛОДА.

"Подачу газу в обхід магістрального газогону аварійні бригади зможуть відновити лише після успішних випробувань та у разі дотримання усіх вимог безпеки, - зазначив Андрій Умрихін. - За умови позитивного результату вже до кінця дня 11 січня місцеві мешканці сіл Самбірського та Городоцького районів матимуть газ".

За його словами, бригади “Львівтрансгазу" сьогодні також планують завершити ремонт магістрального газогону та розпочати його випробування.

"До того часу, поки не вдасться відновити роботу "магістралі" ми готові облаштувати поблизу сіл, які залишатимуться без газу, пункти обігріву та забезпечити їх всім необхідним", - додав Андрій Умрихін.

Відучора, 10 січня, на місці події працюють аварійні бригади УМГ “Львівтрансгаз” у складі 50-ти осіб та 10 одиниць техніки.

Нагадаємо, що 10 січня близько 15:00 год поблизу с. Круковець Самбірського району сталася розгерметизація на магістральному газогоні УМГ "Львівтрансгаз". У наслідок аварії тимчасово припинено газопостачання 14-ти населених пунктів області: 4-ох у Городоцькому районі (с. Хишевичі, с. Романівка, с. Коропуж, хутір Коропуж Запанський) та 10-ти у Самбірському районі (с. Круковець, с. Малинів, с. Подільці, с. Новий Острів, с. Конюшки - Королівські, с. Конюшки - Тулиголівські, с. Сусолів, с. Задністряни, с. Погірці, с. Чайковичі).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ