Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Газова труба не повинна бути виключно українською, бо перетвориться на брухт, – кандидат у президенти

Газотранспортна система України не повинна бути виключно українською. Про це заявив кандидат у президенти Сергій Тігіпко в ефірі Шустер Livе.

"Росіян завжди буде цікавити ця газотранспортна система", - підкреслив він.

"Я впевнений, що для того, щоб ми залишилися з цією системою діючою...я ніколи не підтримував ці заяви Тимошенко, що вона (ГТС) повинна бути виключно українською. Ми можемо залишитися з металобрухтом", - заявив кандидат.

За словами Тігіпка, як тільки будуть реалізовані проекти газопроводів "Північний потік" і "Південний потік" - "ми втратимо половину потужності цієї системи, і вона відразу буде нецікава для України". "Це буде металобрухт", - додав він.

Тігіпко також виступає за перегляд газових угод України і Росії.

"Якщо буде нормальна, прагматична політика, нічого нам не завадить повернутися до цієї розмови знову. Я вважаю, що це зробити необхідно", - відзначив він.

"Якщо мене запросять на скачки, то я не скажу, що це не той формат. Я поїду на скачки, і, напевно, все зроблю, щоб налагодити і особистісні відносини. Ось на такому тлі до розмови про ціну газу буде доречно повертатися", - вважає кандидат, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ