Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Геращенко направила до ГПУ запит про перевірку причетності Королевської до фінансування бойовиків

Геращенко направила до ГПУ запит про перевірку причетності Королевської до фінансування бойовиків. Про це Геращенко написала у своєму Facebook.

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Ірина Геращенко направила запит до Генеральної прокуратури України з вимогою перевірити інформацію про причетність народного депутата від "Опозиційного блоку" Наталії Королевської до фінансування бойовиків.

"Ну що, відпочили, потрібно повертатися до роботи. Спрямувала запит до ГП з вимогою перевірити інформацію щодо причетності Королевської до фінансування терористів і вбивць. Які самі зізнаються в її підтримці. А взагалі- то на Донбасі навіть малі діти знають, що ця панянка, яка на камери рве на собі свої жилєтки "за мірних житєлей", продовжує заробляти на нелегальних копанках і експлуатації рабської праці нещасних людей. Тим часом її ідейний керівник і батько в політиці Єфремов в Альпах п'є французьке шампанське. Думаю, ГП зобов'язана якнайшвидше перевірити інформацію про причетність цих двох і їх сімей до фінансування терористів і сепаратистів.", - написала нардеп.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ