Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Гірники ДП "Львіввугілля" найближчим часом отримають зарплати

Вже сьогодні Державна казначейська служба України перерахувала 163 млн грн, які будуть спрямовані на забезпечення оплати праці шахтарів та внесення обов'язкових платежів, пов'язаних з виплатою заробітної плати. Про це інформує прес-служба Міністерства енергетики та захисту довкілля України.

Гроші будуть перераховані на підприємства: ДП ʺШахта ім. М.С. Сургаяʺ, ДП ʺШахтоуправлінняʺ, ʺПівденнодонбаське No1ʺ, ДП ʺМирноградвугілляʺ, ДП ʺСелидіввугілляʺ, ДП ʺТорецьквугілляʺ, ДП ʺПервомайськвугілляʺ, ПАТ ʺЛисичанськвугілляʺ, ДП ʺЛьвіввугілляʺ, ДП ʺВолиньвугілляʺ.

Для Міністерства енергетики та захисту довкілля питання виплати зарплат шахтарям одне з ключових. Так, відповідно до витягу з розпису асигнувань загального фонду Державного бюджету на 2020 рік, затвердженого Міністром фінансів України 13.12.2019, за бюджетною програмою ʺРеструктуризація вугільної галузіʺ за КЕКВ 2610 ʺСубсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)ʺ передбачено 1 962 746,1 тис. грн, які планується спрямувати на виплату заробітної плати та погашення заборгованості з неї.

Гірники отримають гроші найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ