Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Голос" представив свою команду у Франківському районі

1/3
Напередодні, народний депутат Ярослав Рущишин презентував свою команду у Франківському районі. Це була перша презентація зі серії зустрічей запланованих у районах.

Координатор Франківської команди - лікар-стоматолог, волонтер Тарас Миляник. 

“Найбільший плюс нашої команди - у нас немає колишніх депутатів. У нас люди, які реалізували себе в різних галузях і є експертами. Їхнє основне завдання - принести свої цінності в політику”, - розповів Тарас Миляник.  

До команди приєдналися, заступниця директора школи №31 Леся Левкович, економіст «Міжнародного аеропорту «Львів» Андрій Павлюк; благодійник та екоактивіст Назар Капраль, підприємець Андрій Уський, лікар і волонтер Святослав Демків, лікар Захар Миляник, експерт з ІТ, голова ОСББ Наталія Данілова, а також голова Комітету підприємців Львівщини, координатор міського осередку «Голосу» Андрій Дячишин.

“Кожен з кандидатів зробив себе сам  і є фахівцем у своїй галузі. Усі вони ведуть за собою людей, вони є лідерами. Я знаю цих людей, бо ми з ними були чи не на всіх трьох революціях. Це люди, які здатні розбудовувати місто і країну, і вони вже роблять це на своїх місцях. Тепер вони зрозуміли, що готові йти в політику і змінювати її. Основна їхня мета, з якою вони йдуть в міську раду, - зробити життя львів'ян комфортним і дати можливість людям самореалізуватися”, - зокрема зазначив Ярослав Рущишин. 

Команда на зустрічі наголосила на основних проблемах району та шляхах їх вирішення. Зокрема йшлося про облагородження громадських просторів Франківського району, транспортну інфраструктуру, безпеку на вулицях та якість життя самих мешканців.

Один з новопредставлених членів команди, голова Комітету підприємців Львівщини та координатор міського осередку «Голосу» Андрій Дячишин про свою мету у партії розповів:

“Перш за все для мене команда партії “Голос” - це команда однодумців. Коли я тільки прийшов в партію, мене дуже захопили молоді, натхненні обличчя, які я побачив. Попри те, що я завжди сторонився політики, я вже не міг відступитися. Я вважаю, що люди - це найбільша цінність будь-якого міста, і  коли громадяни нашого міста будуть здорові, заможні, а міська влада буде працювати на кожного львів'янина, тоді в місті не буде проблем”. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ