Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА зустрівся з послом США

7 березня, в рамках робочої поїздки до Києва, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом США в Україні п. Джоном Тефтом, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі голова Львівської облдержадміністрації  поінформував пана Посла про економічну ситуацію в області, залучення іноземних інвестицій в тому числі американських.

 Своєю чергою,  Джон Тефт наголосив на тому , що існує думка американських підприємців  про не зовсім сприятливий клімат для ведення бізнесу в регіоні, складну дозвільну систему, побори та бюрократичні перепони.

Сторони також обговорили  суспільно-політичну ситуацію в області. Зокрема Михайло Костюк  поінформував Надзвичайного та Повноважного посла про забезпечення свободи слова, діяльність політичних партій, ЗМІ, громадських організацій в області.

Також було розглянуто питання прискорення економічного розвитку Львівщини, покращення її інвестиційної привабливості, залучення нових технологій та сприяння розвитку бізнесу в т.ч. з американським капіталом, проведення спільних українсько-американських бізнес форумів.

Зустріч, як інформує прес-служба, пройшла у діловій дружній атмосфері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ