Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова Золочівської РДА рекомендує селянам, які віддають свої земельні паї в оренду, дізнатися, якою діяльністю хоче займатися орендар

Голова Золочівської райдержадміністрації Василь Фенчак рекомендує селянам, які віддають свої земельні паї в оренду, дізнатися, якою діяльністю хоче займатися орендар земельного паю. Про це він сказав у коментарі «Гал-info».

За словами Василя Фенчака, щоб не виникло такої ситуації, коли селянин віддає свій земельний пай орендарю, а цей орендар не займається будівництвом, реконструкцією, а тільки вирощуванням та збиранням. Тому, на зустрічі із засновником ПП “Лендком-Юкрейн” Спінкт Річардом (Великобританія) щодо залучення інвестицій в сільське господарство Білокамінської сільської ради було рекомендовано надати бізнес-план селянам, які будуть надавати в оренду свої земельні паї. «Селяни самі мають вирішити, кому надати свої паї і під які відсотки», - зазначає він.  
На даний час ПП “Лендком-Юкрейн” та ТзОВ “Надбужжя” засіяли 100 га озимих зернових та 126 га ріпаку у Золочівському районі. У майбутньому ПП “Лендком-Юкрейн” планує отримати в оренду земельні паї для здійснення сільськогосподарського виробництва за новітніми технологіями.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ