Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головний лісничий Львівщини Вадим Підгородній звільнився з посади

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Вадим Підгородній написав заяву на звільнення «за власним бажанням». Про це повідомила прес-служба Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Таке рішення Вадим Підгородній пояснив небажанням правоохоронних органів та Держлісагентства реагувати на виявлені порушення у лісові сфері та спротивом системи до змін.

Подаємо текс повідомлення, оприлюдненому на сайті львівського обллісу з підписом Вадима Підгорного у повному обсязі:

«Обсяги реалізації продукції підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства за листопад-грудень 2014 року збільшилися на 40%. А середньомісячна заробітна плата на підприємствах Львівського ОУЛМГ зросла на 19%, порівняно з аналогічним періодом 2013 року.

В грудні минулого року мною було ініційовано реорганіацію та очищення кадрів в Львівському ОУЛМГ, це викликало неабиякий спротив прихильників тіньових схем, проте через суб’єктивні причини Держлісагентством було скасовано даний процес.

Також було виявлено кричущі порушення в діяльності Львівського ОУЛМГ, для прикладу: за 2014 рік відсутні журнали реєстрації наказів та журнали реєстрації розпоряджень. В ході проведення службового розслідування встановлено, що практика формування журналів в кінці року, а не на початку, як того вимагає законодавство, триває, як мінімум з 2011 року, що логічно ставить під сумнів законність всієї діяльності Львівського ОУЛМГ за останні роки.

Дані матеріали передані правоохоронним органам та Держлісагентству. Однак, діюче керівництво останніх не проявляє зацікавленості в перевірці оприлюднених фактів.

Враховуючи зазначене, а також через спротив системи до змін, мною прийнято рішення написати заяву на звільнення за власним бажанням.

Революція гідності триває!».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ