Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головний секретар UEFA відзначив хороший потенціал Львова (фото)

У Львівській міській раді відбулася презентація головному секретареві UEFA підготовки Львова до ЄВРО-2012, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Під час презентації Девіду Тейлору представили загальний стан підготовки до ЄВРО-2012, зокрема у сфері готелів, транспорту, фан-зон та ін. Після презентації Девід Тейлор зазначив: „Ми позитивно вражені. Ми побачили прекрасне місто і його великий потенціал”.

Також Девід Тейлор залишив відгук у книзі почесних гостей: „Нашу делегацію приймали з великою теплотою і гостинністю у цьому прекрасному місті. За цей короткий час ми багато дізналися про історію і культуру Львова, який справді є однією зі столиць Центральної Європи. Ми з нетерпінням чекаємо, щоб повернутися сюди знову і знову, щоб пересвідчитися, що місто і надалі зростає як великий туристичний центр”. Після урочистостей міський голова Львова подарував гостям вишиті сорочки.
Нагадаємо, вчора генеральний секретар UEFA Девід Тейлор оглянув аеропорт „Львів” та головний залізничний вокзал. Також він прогулявся вечірнім Львовом, відвідав Домініканський собор, Італійське подвір’я та Національний музей. Зранку він побував в Оперному театрі та кафе „Криївка”. Також сьогодні генеральний секретар UEFA Девід Тейлор огляне будівництво стадіону до ЄВРО-2012. Відліт зі Львова запланований на 12.00.
У складі делегації УЄФА в Україні до Львова вчора прибули також директор ЄВРО-2012 Мартін Каллен, керівник підрозділу ЄВРО-2012 з питань організації заходів Лукас Акерман, комерційний директор Філіп Марграф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі. Також до Львова сьогодні прибули віце-прем’єр-міністр Іван Васюник та директор виконавчої дирекції ЄВРО-2012 Іван Федоренко.

 

Фото -- прес-служба ЛМР



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ