Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Головою Самбірської РДА залишать Олега Домчака

Голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував подання Кабінету Міністрів України з проханням порушити клопотання перед Президентом України щодо призначення Домчака Олега Івановича на посаду голови Самбірської районної державної адміністрації Львівської області.

Зокрема, у поданні сказано: «Домчак О.І., 19 червня 1971 року народження, громадянин України, освіта вища, у 1998 році закінчив Львівський державний інститут фізичної культури, за спеціальністю фізичне виховання, за фахом - викладач фізичного виховання і спорту.

Після закінчення Дрогобицького кооперативного училища у 1989 році розпочав свою трудову діяльність на посаді офіціанта Ралівського комбінату громадського харчування Самбірської райспоживспілки.

З липня 1989 року до травня 1991 року проходив службу в армії.

З червня 1991 року до червня 1993 року працював заготовником Самбірської райспоживспілки.

З червня 1993 року до червня 2003 року тимчасово не працював.

З вересня 1998 року до січня 2003 року - вчитель фізичної культури Баранівецької СЗШ І-ІІІ ступенів «Школа - дитячий садок», с. Баранівці Симбірського району.

З лютого 2003 року до лютого 2004 року тимчасово не працював.

З березня 2004 року до серпня 2005 року займався підприємницькою діяльністю.

З жовтня 2005 року до квітня 2008 року - керівник виконавчого комітету Самбірської районної організації у Львівській обласній організації Політичної партії «Народний Союз Наша Україна».

У травні 2008 року працював помічником - консультантом народного депутата України В’язівського В.М. Самбірської районної ради. Наприкінці травня цього ж року призначений на посаду начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Самбірської районної державної адміністрації. У липні 2010 року переходить на посаду головного спеціаліста відділу з питань опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми, що залишились без батьківської опіки служби у справах дітей Симбірської районної державної адміністрації, а з січня 2011 року до листопада 2011 року працював на посаді головного спеціаліста відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Самбірської районної державної адміністрації.

З грудня 2011 року до січня 2013 року тимчасово не працював.

З лютого до березня 2013 року працював помічником-консультантом народного депутата України Дубневича Я.В. на час його депутатських повноважень без поширення дії Закону України «Про державну службу» апарату Верховної Ради України, а з березня 2013 року до квітня 2014 року працював на зазначеній вище посаді з поширенням дії Закону України «Про державну службу».

З 24 квітня 2014 року до цього часу, Домчак О.І. працює на посаді голови Самбірської районної державної адміністрації.

Аналогічне подання скеровано до Адміністрації Президента України – з проханням розглянути кандидатуру Домчака Олега Івановича на посаду голови Самбірської районної державної адміністрації Львівської області.

Попередньо кандидатура Домчака Олега Івановича пройшла погодження в АП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ