Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головою Закарпатського УДАРу повторно обрали Валерія Пацкана

Народного депутата Валерія Пацкана повторно обрали головою Закарпатської обласної організації партії «УДАР». За це рішення проголосували 43 делегати конференції Закарпатського осередку партії, яка відбулася в Ужгороді. Прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка"

Заступник лідера фракції «УДАР» у ВР Віталій Ковальчук зазначив, що Валерій Пацкан добре проявив себе впродовж двох років роботи на посаді голови Закарпатських «УДАРівців».

«Пройшло два роки з того часу, коли на подібній конференції Валерія Пацкана вперше обирали головою обласної партійної організації.Ми вже стали парламентською партією, і я вірю, що пройде ще кілька років, і ми станемо партією влади. Для цього ми повинні не втратити той рівень довіри, який сьогодні маємо і довести, що ми можемо керувати країною», - заявив Віталій Ковальчук.

Валерій Пацкан висловив вдячність за довіру і зазначив, що 23% голосів від закарпатців, які «УДАРу» вдалося отримати на парламентських виборах, демонструють довіру мешканців області до політичної сили Віталія Кличка.

«Я пишаюсь тим, що на Закарпатті нам вдалося зібрати міцну команду. Думаю, що з такими однодумцями одна, а можливо і дві третини мандатів у місцевих органах влади скоро будуть за політичною партією«УДАР». Досягнувши такого результату на місцевих виборах ми зможемо ефективно вирішувати актуальні питання на місцевому рівні», - заявив політик.

Також, на конференції делегати обрали заступників голови закарпатського осередку Віктора Погара та Василя Ябрика.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ