Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голови фракцій у майбутній міськраді збільшили кількість «престижних» комісій

Говорити, що голови депутатських фракцій міської ради домовилися про квотування на керівництво постійними депутатськими комісіями, завчасно — переконаний депутат Львівської міської ради, в майбутньому голова фракції БЮТ у міськраді Роман Федишин, про це він зазначив «Гал-info».
Нагадаємо, уповноважений від фракції ГП «Пора» Андрій Білоус повідомив львівським ЗМІ, що фракції у майбутній міськраді вже домовилися про квотування на голів комісій для кожної з політичних сил, хоча й не узгодили ще кандидатур.
Так, за його словами, наразі голови фракцій домовилися лише про те, що кожна політична сила претендуватиме на голів комісій відповідно до кількості голосів, які вона  здобула до міськради. Блок Тимошенко, як зазначив Роман Федишин, має достойних кандидатів голів всіх комісій.
«Головне, на мій погляд, у цьому процесі, що всі ми хочемо досягти порозуміння, ніхто не налаштований обходити іншого і, думаю, нам вдасться досягнути консенсусу», — наголосив депутат міськради.
За словами Романа Федишина, майбутні депутати міськради не тільки узгодили кількість майбутніх депутатських комісій, а й дещо перерозподілили повноваження комісій.
«Відомо, що найпрестижнішими комісіями у міській раді завжди були земельна і майнова комісія, за них, відповідно, йшла найбільша боротьба. Тепер же ми забрали у цих комісій деякі повноваження, додавши іншим комісіям, і таким чином збільшили питому вагу останніх», — зазначив депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ