Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Волинь

Гончарук обіцяє зберегти ключові напрями роботи Інституту нацпам’яті

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук подякував за роботу звільненому голові Українського Інституту нацпам’яті Володимиру В’ятровичу та пообіцяв, що ключові напрями роботи Інституту залишаться незмінними.

Таке повідомлення Гончарук розмістив у Facebook, передає Укрінформ.

"Сьогодні Уряд підтримав рішення про звільнення Володимира В’ятровича з посади з посади голови Українського Інституту національної пам’яті. Дякую Володимиру та команді за всю зроблену за ці роки роботу та здобутки. Ключові напрями роботи Інституту залишаться незмінними. Ми добудуємо Меморіал Героїв Небесної Сотні та Музей Революції Гідноті, продовжимо створення Архіву національної пам’яті. Європейське лідерство у сфері вільного доступу до архівів комуністичних спецслужб так само залишиться за Україною", - написав Гончарук та додав, що Інститут залишається у статусі органу держвлади.

В’ятрович у відповідь подякував прем’єру та та підкреслив обіцянку щодо продовження роботи Інституту національної пам’яті, збереження ключових напрямків та завершення інституційних проєктів.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні екскерівник Інституту Володимир В'ятрович поспілкувався з громадянами, які прийшли до будівлі установи, щоб його підтримати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ