Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Городоцька РО УНП пропонує на посаду голови ЛОО УНП Петра Ласійчука

25 травня 2006 року у Городоцькійі районній організації УНП відбулась позачергова звітно-виборна конференція. Делегати обговорили ситуацію, що склалася у районній та обласній організаціях УНП. Головою на наступний термін переобрано Романа Бедрила. Також обрано новий Провід та Раду РО УНП.
Серед іншого, як зазначали доповідачі, фактичний програш УНП на виборах обласного рівня зумовлений передусім фактичною бездіяльністю у Львівській області у період виборчої кампанії 2006 року нині чинного голови ЛОО УНП Олександра Гудими.
Конференцією було прийняте рішення про висунення кандидатом на голову ЛОО УНП Петра Ласійчука – голову Ради директорів Інституту досліджень суспільних процесів.
На думку Петра Ласійчука, УНП має зробити висновки і задля повернення українським правим випливу на формування та прийняття політичних рішень на національному рівні, мусить залучити людей з новими обличчями.
Головою Української Народної Партії члени Городоцької РО УНП бачать Юрія Костенка. За таке рішення делегати районної конференції проголосували одноголосно. Повідомила прес-служба кандидата на Голову ЛОО Української Народної Партії Петра Ласійчука.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ