Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГП „Пора” може піти в опозицію у Львівській обласній раді — Андрій Рожнятовський

ГП „Пора” може піти в опозицію у Львівській обласній раді — повідомив „Гал-info” голова виконкому ЛОО ГП „Пора”, майбутній депутат обласної ради Андрій Рожнятовський. За його словами, партія ще не визначилася, чи примкне до більшості у майбутній облраді, чи ж піде в опозицію.
„Все залежатиме від того, як проходитиме переговорний процес між політичними силами, що пройшли в обласну раду. Якщо, скажімо, думка більшості не співпадатиме з нашою позицією приблизно на дві третини, то, думаю, ми на такі умови не погодимося”, — пояснив Андрій Рожнятовський.
За його словами, „Пора” має свою програму розвитку Львівщини на наступні п’ять років і саме через прийнятність чи неприйнятність цієї програми представниками інших політичних сил, що увійшли в обласні раду, оцінюватиме ефективність переговорного процесу щодо створення більшості, а також визначатиметься, кого підтримати на голову Львівської обласної ради. Наразі ж, за його словами, партія не спілкувалася з жодним із кандидатів на посаду голови облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ