Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГП „Пора” підтримує Андрія Садового, оскільки його програма та дії найбільше відповідають засадам партії – Маркіян Іващишин

ЛМО ГП „Пора” офіційно заявила, що на виборах міського голови Львова підтримує лідера ГО „Самопоміч” Андрія Садового. Як повідомив 2 березня під час прес-конференції голова ЛМО ГО „Пора” Маркіян Іващишин, програма та дії Андрія Садового найбільше відповідають засадам партії: „Ми йдемо до влади, щоб добитися змін. Андрій Садовий – це людина, яка збирається докорінно змінювати ситуацію в місті. Вже пройшло 15 років, а крім застою, жодних змін в нашому місті не відбувається”, — зазначив Маркіян Іващишин.
За його словами, підтримка на виборах Андрія Садового – це суто політична позиція. Як запевнив Маркіян Іващишин, лідер „Самопомочі” не обіцяв членам „Пори” жодних посад чи чогось іншого. Своєю чергою, сам кандидат на міського голову Львова Андрій Садовий зазначив, що найбіше цінує в „Порі”, що ця партія запропонувала йому безкорисну підтримку. Якщо процес узгодження єдиного кандидата від блоку НУ покладе великий тягар на плечі Андрія Садового, то підтримка „Пори” , як зазначив Садовий, це для нього величезне полегшення. „Коли я вів переговори про підтримку блоку „Наша Україна” на виборах, то різні політичні середовища в середині блоку м’яко натякали мені, як я в майбутньому маю обирати людей на ті чи інші посади. Натомість ГП „Пора” сповідує ті самі принципи у відборі кадрів, що і я, – призначення на посади тільки за конкурсом”, - зазначив Андрій Садовий.
За словами Маркіяна Іващишина, „Пора” вела переговори з багатьма кандидатами про їхню підтримку на виборах, зокрема Петром Писарчуком, Світланою Куспись, а також Маркіян Іващишин мав особисту розмову з Василем Куйбідою. Про те, що „Пора” ніколи не підтримає Василя Куйбіду, члени партії визначили ще місяць тому.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ