Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГПУ: активи сина Азарова арештовані в трьох країнах

У рамках розслідування кримінального провадження за підозрою сина екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексія Азарова накладено арешт на його майно та рахунки в банках в Україні, Італії та Швейцарії. Про це йдеться у відповіді ГПУ на запит УНН.

"Під час досудового розслідування накладено арешти на майно, яке належить Азарову О.М., а саме земельні ділянки та будинки на території України та Італійської Республіки, транспортні засоби, а також на грошові кошти на рахунках підприємств, бенефіціарним власником яких є Азаров О.М. в банках Швейцарської Конфедерації", - йдеться у відповіді на запит.

Крім того, за даними ГПУ, до компетентних органів низки інших європейських держав направлені запити про міжнародну правову допомогу, в тому числі для з'ясування наявності в цих державах майна та рахунків в банках, як належать сину екс-прем'єра.

У відомстві уточнили, що розслідують кримінальне провадження за підозрою О.Азарова від 31 грудня 2014 року.

Як повідомляв УНН, Печерський районний суд Києва дозволив Генеральній прокуратурі України арештувати 10 банківських рахунків сина екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексія в Швейцарії в рамках кримінального провадження щодо його незаконного збагачення.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ