Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громада Мостищини готує масовий протест у разі перенесення маршрутів на АС «Західна»

Мешканці Мостиського району спрямували лист-звернення до голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з проханням не переносити приміські маршрути на автостанцію «Західна».

«Жителям Мостищини незрозумілі причини переводу відправлень автобусів з сучасної, тільки недавно відремонтованої автостанції №8 (пл. Двірцева) зі всіма видами послуг для пасажирів і водіїв – на окраїну міста», – йдеться у колективному зверненні.

Мешканці району обурені поганими умовами для очікування транспорту, адже автостанція виявилася непристосована до обслуговування пасажирів.

«Так звана автостанція по вул. Городоцькій це не що інше як швидкоруч встановлена «будка». Тут відсутні місця для пасажирів, громадські вбиральні, не облаштовані платформи для посадки. Пасажири вимушені будуть мокнути на дощі та мерзнути на морозі, а громадські вбиральні шукати в гуртівнях, розташованих поруч».

Також у разі перенесення кінцевої зупинки автобусів на АС «Західну» мешканцям районів доведеться платити ще додаткові 4 гривні, щоб дістатися у місто.

«Відправлення автобусів маршрутів Мостиського напрямку з АС «Західна» по вул. Городоцькій викличе невдоволення і соціальну напругу серед громадян, яким  при доїзді на роботу та навчання доведеться здійснювати додаткові пересадки на автобуси міських маршрутів, витрачати час та додаткові кошти», – наголошують у листі.

Звернення до Олега Синютки підписали голови 25 міських та сільських рад Мостищини.      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ