Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Грошей на технічних кандидатів нема, – Тігіпко

У мене з Арсенієм Яценюком є не найгірша схожість. Нам легко буде домовлятися. Однак я маю власні ідеї, в мене більше досвіду роботи в комерції, що також є важливим для політика, державного діяча. Про це сьогодні, 2 липня, під час прес-конференції у Львові заявив екс-радник Прем’єр-міністра України Сергій Тігіпко.

Сергій Тігіпко, за його словами, відрізняється від інших кандидатів більшими досвідом та наполегливістю.

«Я не є технічним кандидатом і якщо вийду у другий тур, то переможу будь-кого. Найбільше хочу перемогти тих, хто вже був при владі. Оскільки Верховна Рада до 2012 року не доживе у теперішньому складі, то це увримає деяких політиків від бажання бути технічними кандидатами на президентських виборах. Та й грошей на технічних кандидатів немає», – зазначив Сергій Тігіпко.

За його словами, він повернувся в політику, бо має серйозні амбіції і вже бачить себе у 2015 році.

Також Сергій Тігіпко зазначив, що не бачить в Україні політичних партій, а лише лідерські проекти. Якщо в українських політичних партій забрати їхніх лідерів, вони одразу перестають бути політичними партіями. Тігіпко поки що не буде створювати власну політичну партію, а лише громадський рух, однак ні назви, ні структури нової організації ще нема.

Крім того, екс-радник Юлії Тимошенко заявив, що він за сильну президентську владу з достатньо широкими повноваженнями для парламенту та уряду, а також за мажоритарну або змішану виборчу систему.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ