Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Гримчак: Україна поверне Донбас в 2018 році

Україна відновить контроль над тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей в найближчі рік-півтора. Про це заявив радник міністра тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак в ефірі Еспрессо.ТВ в п'ятницю ввечері.

"Ми вважаємо, що найближчим часом, за рік-півтора, ми повернемо цю територію. Найближчі рік-півтора утримання цієї території стане надзвичайно дорогим для Російської Федерації", - сказав Гримчак.

Крім того, він повідомив, що Україна робить все, щоб повернути людей з окупованих територій в культурну, фінансову та інші сфери України.

"Ми в грудні або листопаді постановою Кабміну збільшили на одну людину вантаж, який можна перевозити, - 75 кг. Що зробив Захарченко енд компані? Вони зменшили з того боку до 50. Вони захищають свій ринок. А ви нам розповідаєте, що ось ми такі дурні, що робимо це. І ми на сьогоднішній день йдемо цим шляхом, ми хочемо тих людей, які прибувають на непідконтрольну, на сьогодні, територію, повернути і в культурну, і в фінансову, і в інші сфери ", - зазначив Гримчак.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ