Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Культура

Грищенко обіцяє включити Львів до рекомендованих іноземцям туристичних маршрутів

Сьогодні, 24 січня, під час свого робочого візиту доЛьвова Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко ознайомився із презентацією міжнародного проекту «Підземне місто: розвиток та популяризація транскордонного туристичного маршруту підземними трасами Львова, Жешува та Любліна».

Віце-прем’єр-міністра побував у підземеллі Церкви Преображення Господа Нашого Ісуса Христа, яке датують 16 століттям і де мають намір реалізовувати проект. 

«Це початок реалізації дуже серйозного проекту, який є важливим для туристичної галузі у Львові. Сьогодні є чудовий аеропорт, є прекрасний залізничний вокзал, транспортні розв’язки. Поступово все, що необхідно для того, щоб заїхати в місто, створюється і вже працює. Місто є перлиною з точки зору туристичної привабливості усієї України. Відтак, ті проекти, які реалізовуються сьогодні за підтримки грантів від Європейського Союзу, від сусідніх країн, мають велику перспективу. Я переконаний, що туристична галузь в цілому має отримати додатковий імпульс для свого розвитку з тим, щоб більше людей приїжджало до нас», - сказав Грищенко. 

Він також зазначив, що на відвідання тих міст, де європейці і не тільки європейці  ще не були, має великий попит.

«Для мене дуже важливо особисто познайомитись з тим, що вже сьогодні реалізується, що є в планах як міської, так і обласної влади, щоб надавати підтримку для розвитку туризму у нашій державі. Є ціла низка проектів, низка маршрутів, які охоплюють декілька європейських країн. І ми будемо працювати над тим, щоб Львів був однією з точок таких маршрутів», – заявив Костянтин Грищенко.

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, Костянтин Грищенко також залишив запис у Книзі почесних гостей міста Львова.

Чит. також: «Загадковий проект підземного Львова поки залишається на папері»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ