Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко створить партію перед місцевими виборами

В Україні потрібно змінити управлінську еліту. Тому ще на першому установчому з'їзді ВГО «Громадянська позиція» в грудні місяці минулого року ми чітко заявили, що змінити кардинально ситуацію в країні можна лише критичною масою державних управлінців, які говорять однією мовою, розуміють одне одного з півслова, і мають одну групу крові, - заявив голова Всеукраїнської громадської організації «Громадянська позиція», кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко. Повідомила прес-служба А. Гриценка.

За його словами, можливість запропонувати своїх людей у владу, або підтримувати своєю командою інших там, де у «Громадянської позиції» немає достойних кандидатів, буде використана обов'язково вже на найближчих виборах.

«Ми розуміємо, що виборча кампанія закінчиться інавгурацією в березні місяці, а після того одразу починається виборча кампанія до місцевого самоврядування. Не виключається, що в той самий час, або поряд із ним, будуть і дострокові парламентські вибори, - розповів Гриценко. - Саме тому на основі ВГО «Громадянська позиція» буде створена партія вже до місцевих виборів. А як це буде технологічно, буде це тільки наша партія, чи це буде наша партія в блоці з іншими партіями, які підуть на місцеві вибори - це вже інше питання, відповідь на яке ми дамо десь у середині лютого 2010 року», - підкреслив Гриценко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ