Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Гуртова торгівля з Китаєм: як це робиться?

Українські підприємці підтверджують: в Китаї вигідно купляти гуртом. Широкий асортимент, хороша якість та доступна ціна, - все це грає на користь бізнесу.

Більш того, китайські постачальники й самі орієнтовані на гуртові продажі та довготривалу співпрацю з українськими замовниками. Як знайти постачальника для гурту, безпечно замовляти великі партії товару та вигідно везти їх в Україну, читайте далі.

Що можна купити гуртом?

Практично все, в Китаї дійсно різноманіття товарів. Проте вибір продукції напряму залежить від вашої торгівельної ніші та попиту на ринку. Часто підприємці хочуть придбати в Піднебесній все, і навіть більше, щоб урізноманітнити асортимент. Але це не зовсім правильна стратегія. Важливо придбати те, що буде користуватися попитом у споживачів. А це значить, що потрібно вивчити ринок та своїх конкурентів.

У світлі сьогочасних подій змінився й запит кінцевих споживачів. Зараз їх цікавлять такі товари, як генератори, LED-лампи, двигуни, парові котли, крім цього – рюкзаки, валізи, дитячі візочки, товари для дому.

Варто розуміти головну перевагу гуртової торгівлі з Китаєм – економія. Вартість одиниці розраховується, виходячи із загального обсягу замовлення. Тож співпраця напряму з великими компаніями-постачальниками можлива тільки через регулярні оптові замовленням.

Способи закупівлі товарів гуртом

Перед тим, як купити і привезти товар з Китаю гуртом, потрібно знайти надійного постачальника. Як це зробити? Найкращий варіант – китайський ресурс Alibaba.com, який зібрав практично всі пропозиції гуртової торгівлі. Тут надають послуги:

·       компанії-виробники, до яких належать фабрики та заводи;

·       посередники, які перепродають товар.

Для закупівлі гуртового товару краще співпрацювати напряму з виробником, минаючи посередників та уникаючи накруток. Окрім цього, багато великих виробників співпрацюють виключно з оптовими покупцями. 

Як доставити гурт в Україну?

Багато хто з підприємців намагається, як найшвидше доставити товар в Україну. Всі знають: час – це гроші, тому обирають найшвидший спосіб привезти товар. Це авіадоставка, яка є найдорожчою. Товар прибуває швидко, але витрати на доставку не дозволяють отримати хороший прибуток. Рішення – морська доставка для гурту. Універсальний спосіб, який дозволяє доставити будь-який тип вантажу, та підходить практично всім категоріям підприємців. Ще одна перевага - немає обмежень у габаритах товарів. Чекати вантаж морем потрібно 55-60 днів. Цей момент потрібно враховувати на моменті замовлення продукції.

Організацію доставки краще довірити професіоналам. Компанії М3Сargo пропонує найвигідніші умови і тарифи для тих, хто хоче доставити товари гуртом з Китаю.

ТОП-6 порад перед гуртовою закупівлею з Китаю

·       Не піддавайтесь трендам. Не варто купляти гуртову партію товару, який стрімко набирає популярність, але потім також швидко втратить її.

·       Не фокусуйтесь на дешевих товарах. Теж програшна стратегія. Продукцію низької якості важко продавати дорого.

·       Не робіть вибір на користь великогабаритних товарів. Вартість їх доставки завжди буде вищою. Це важливо враховувати перед закупівлею продуктів гуртом.

·       Ви можете співпрацювати, як з фабрикою, так й торгівельною компанією. Головне – вигідна закупка.

·       Співпраця з постачальником тільки через дешеву ціну. Цей момент «тримає» багатьох підприємців. Але, окрім вартості, у багатьох постачальників є й інші переваги.

·       Співпрацювати тільки з постачальником «Alibaba Gold». Це рейтинг на китайському ресурсі Alibaba. Проте у цю категорію приймаються всі, хто зробив оплату. Тож перевіряйте постачальника, щоб не натрапити на шахраїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ