Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хочу офіційно заявити: я не писав заяви на звільнення — Микола Пшевлоцький

«Я не уповноважував народного депутата Шкіля виходити на прес-конференцію і виступати від мого імені, говорячи, що я написав заяву на звільнення, за власним бажанням, з посади начальника Головного управління земельних ресурсів у Львівській області. Шкіль не є ні моїм представником, ні адвокатом. А його великий інтерес до мого звільнення викликає велике зацікавлення як у мене, так і у представників громадськості. Невже народному депутату України немає більше чим займатися, аніж говорити від мого імені?», — зазначив у коментарі «Гал-info» екс-начальник Львівського обласного управління земельних ресурсів, голова ЛОО КУН Микола Пшевлоцький, коментуючи слова нардепа Андрія Шкіля про те, що за його (тобто Шкіля ) інформацією, Микола Пшевлоцький написав заяву на звільнення за власним бажанням.
«Хочу офіційно заявити: я не писав заяви на звільнення і сказані Андрієм Шкілем слова - не відповідають дійсності. І мені невідомо, кому вигідно те заангажування ситуації, яке вчора зробив Андрій Шкіль»,— сказав Пшевлоцький.
Нагадаємо, на своїй прес-конференції нардеп Андрій Шкіль зазначив: «Наскільки мені відомо, ротація начальника обласного управління земельних ресурсів відбулася за згодою сторін».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ