Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Холодова виключили зі "Слуги народу"

Народного депутата Андрія Холодова, який подав заяву про складання повноважень, виключення з партії "Слуга народу".
Фото:Андрій Холодов (Facebook)

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк.

"До Верховної Ради України надійшла заява від Андрія Холодова про складання повноважень народного депутата. Своєю чергою, як голова партії "Слуга Народу" підписала розпорядження про виключення його з партії", - написала Шуляк.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Слуга народу Холодов, який з січня перебуває за кордоном, склав депутатські повноваження.

Скандал навколо Андрія Холодова розгорнувся після того, як опублікували розслідування програми "Схеми", де йшлося про те, що він вже пів року він не відвідує засідання Верховної Ради і не голосує. За даними журналістів, нардеп перебуває з сім’єю за кордоном, зокрема на Кіпрі, де має родинний маєток.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив про наслідки для українських високопосадовців, які під час війни виїжджають на відпочинок за кордон, і підкреслив, що вважає справедливим позбавлення їх посад. Також журналісти з’ясували, що Холодов за кордоном розбудовує сімейний бізнес – його дружина стала співвласницею салону краси у Відні.

Також, нагадаємо, що нещодавно Верховна рада проголосувала за припинення депутатських повноважень нардепа від "Слуги народу" Юрія Арістова. Його раніше помітили на курорті на Мальдівах. Згодом за матеріалами розслідування ДБР та СБУ 27 липня Генеральний прокурор повідомив про підозру Арістову.

Депутата Арістова, який відпочивав на Мальдівах, відпустили під зобов’язання

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ