Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

IDS Group підписала угоду з ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України» на кредитне фінансування на суму 31,5 млн доларів США

IDS Group, до якої входить  Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», підписала угоду  з ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України» на кредитне фінансування на суму 31,5 млн доларів США. Про це „Гал-info” повідомили  в дирекції компанії IDS Group.
Фінансування здійснюватиметься в рамках програми розвитку холдингу IDS Group в усіх напрямках діяльності: нарощування та вдосконалення виробничої бази, зміцнення дистрибуційної системи тощо.
IDS Group утворилася наприкінці 2004 року в результаті об'єднання чотирьох компаній: ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» («ІДС»), ВАТ «Нова», Миргородський завод мінеральних вод і Моршинський завод мінеральних вод «Оскар». IDS Group виробляє і просуває на ринок збалансований портфель продукції власного виробництва: «Миргородська», «Моршинська»,  «Аляска»,  «Старий Миргород»,  «Сорочинська», а також імпортує справжній грузинський «Боржомі».
Частка компанії на ринку становить близько 20%, що майже втричі перевищує частку найближчого конкурента.
„Укрексімбанк” – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Він належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ