Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ігор Єремєєв став власником Rixos Hotel Prikarpatye?

Група „Континіум», співвласником якої є народний депутат Ігор Єремєєв, одержала контроль над єдиним п'ятизірковим готелем Rixos Hotel Prikarpatye, що у Трускавці. Про це пише газета «Дєло».
За словами Ігоря Єремєєва, рішення про зміну менеджменту в трускавецькому готелі Rixos, що входить у турецьку мережу Rixos, одним із співвласників якої є донецький бізнесмен Ринат Ахметов, було ухвалено наглядовою радою місяць тому.
Новим директором готелю була призначена Людмила Вороніна, представник «Континіума». За словами інформованого джерела, зміни в менеджменті Rixos Hotel Prikarpatye пов'язані з тим, що Єремєєв викупив у турецької Rixos її пакет акцій готелю.
У той же час, сам Єремєєв таку інформацію спростовує. «На сьогодні група „Континіум» і Rixos залишаються співвласниками готелю Rixos Hotel Prikarpatye. Просто змінився менеджмент, а деякі люди вважають, що «Континіум» купив весь готель»,— пояснює депутат.
У трускавецькому Rixos є 434 номери різних цінових категорій. Діапазон цін від 684 до 3975 грн за номер на добу. Вартість тижневого проживання в готелі (включаючи медичні послуги) становить мінімум $1 148.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ