Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігри для дівчаток: секрети популярності

Сучасна дівчинка проводить багато часу за комп’ютером. З його допомогою вона не лише навчається, але й розважається.

Для малечі поширеним способом побавитися сьогодні є онлайн-ігри. Цікаві та яскраві, вони дуже подобаються дітлахам. Більшість батьків насторожено ставиться до віртуальних забавок.

І це правильно, бо у мережі є достатньо контенту, не призначеного для дитячих очей. Тож мами й тати ретельно обирають онлайн-простір для дозвілля своїх маленьких принцес. Наприклад, на сайті GamesGo зібрано лише безпечні для дітей забавки — добрі та не агресивні.

Різнобарвні анімовані ігри для дівчаток дуже подобаються дітям дошкільного віку та школяркам. Приємний візуал, захопливі завдання, дивовижні пригоди, можливість уявити себе дорослою — за усе це дівчата так полюбляють онлайн-ігри.

Топ-3 тематичні гри для дівчат

Батькам, які цікавляться, чим захоплюється дитина, слід знати актуальні онлайн-розваги малюків та підлітків. Найпопулярнішими серед юних леді сьогодні є дівочі тематики ігор:

1. Краса.

Б’юті сфера сьогодні досягла піку свого розвитку, тож не дивно, що це знайшло свій відбиток у ігровій галузі. Дівчат з дитинства приваблює косметика, зачіски, манікюр. Завдяки онлайн-іграм на тематику краси матусі можуть спати спокійно: їхня косметичка у безпеці, адже донька тихенько гається віртуальними помадами.

Гра передбачає нанесення макіяжу, стилізацію волосся, приведення до ладу нігтиків. Усе це можна робити улюбленій анімованій героїні з мультфільму або просто намальованій дівчині. Завдяки такому дозвіллю юні леді навчаються створювати дивовижні образи за допомогою віртуальних косметичних засобів та інструментів. Хто знає, можливо, у майбутньому це заняття стане реальною професією дитини.

2. Мода.

Багато хто з дівчат мріє стати дизайнеркою чи стилісткою. Якщо це саме про вашу доньку, запропонуйте їй пограти в одягалки. Там треба обирати вбрання для героїні, влучно поєднуючи різні елементи образу та підбираючи їх відповідно до запланованого за сюжетом заходу.

3. Господарство.

Кожна дівчинка мусить рости самостійною, аби мати змогу впоратися з базовими побутовими справами: приготуванням страв, пранням, прибиранням. Онлайн-ігри, де маля перетворюється на справжню господиню, надихають дівчат допомагати батькам по дому у реальному житті.

Нехай дитина сама обере цікавий для ней різновид забави: приготування тортів, піци, суші, морозива; керування рестораном чи кафе; відвідування магазинів тощо. За допомогою таких ігор дівчинка не лише весело проводить час, а й привчається до звичних турбот, яким має давати раду кожна самодостатня людина.

Чому дівчата полюбляють грати онлайн?

Формат гри дає малечі можливість відчути себе дорослими, приміряти на себе певну професію, роль дружини чи навіть мами. Віртуальна гра не потребує реальних пристосувань, окрім комп’ютера та мишки, тож цікаво проводити дозвілля можна навіть коли поряд немає іграшок.

Ще одна причина популярності подібних забавок полягає у тому, що для гри не потрібні інші гравці. Тож, коли, наприклад, найкраща подруга не може скласти компанію на прогулянці, дівчинка просо сідає та грається сама.

Онлайн-ігри для дівчаток про самостійність, розвиток власного смаку та бачення, приємні турботи та веселощі. Діти полюбляють їх за кольоровість, приємний музичний супровід, цікаві завдання, які легко виконуються. Головне — дати дитині можливість обрати гру, за якою вона проводитиме вільний час. Це є важливим кроком до довірливих взаємин з батьками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ