Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інформація щодо ліквідації наслідків пожежи на території 6 арсеналу Міноборони

Станом на 21 жовтня 08:00 на території арсеналу Міноборони випадків детонації боєприпасів не спостерігалося. Загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано. Про це сьогодні. 21 жовтня, повідомила прес-служба ДСНС України

Відповідно до затвердженого Прем’єр-міністром України Плану піротехнічними підрозділами ДСНС продовжується очищення прилеглої до арсеналу території. Пожежно-рятувальними підрозділами було організовано роботу по забезпеченню безперебійної заправки водою пожежних танків (339 тони води),  та наповнення пожежного водоймища (об'ємом 200 м. куб.). 

Для проведення робіт залучались 4 відділення пожежно-рятувальних розрахунків на автоцистернах та пожежна насосна станція. Організовувалось чергування 4 пожежно-рятувальних розрахунків на автоцистернах для забезпечення оперативного гасіння можливих пожеж в смт Дружба та на адміністративній території арсеналу.

В районі надзвичайної ситуації залучено сили і засоби загальною чисельністю 552 особи та 129 од. техніки, у тому числі від ДСНС – 249 осіб та 77 од. техніки. Координацію залучених сил і засобів, надання допомоги населенню здійснює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та оперативна група ДСНС України.

Забезпечено роботу «Гарячої лінії» в цілодобовому режимі за номерами (046) 2-678-274, (046) 2-676-003.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ