Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірина Лукавецька проігнорувала конференцію примирення, яку організував Ростислав Новоженець. Більше спроб об’єднання не буде

Голова ЛОО УРП «Собор» (Анатолія Матвієнка) Ірина Лукавецька проігнорувала конференцію примирення, яку вчора, 29 січня, організував Ростислав Новоженець. Як заявив «Гал-info» Ростислав Новоженець, більше спроб примирення з Лукавецькою він робити не буде.
«Минулого тижня ми проводили конференцію примирення, а зараз проводимо конференцію порозуміння. На жаль, на минулу конференцію Ірина Лукавецька не прийшла, а прислала лише когось із своїх партійців. Якщо і цю конференцію вона проінгонурує, то більше жодних спроб припинити розкол я робити не буду. Ми відстоюватимемо свої права через суд», — зазначив Ростислав Новоженець.
Як зазначив екс-голова ЛОО УРП «Собор», він виступає за те, щоб об’єднання відбувалося на абсолютно рівних умовах для всіх республіканців, незалежно від того, на сторону Новоженця чи Лукавецької вони стали. У той час, як Ірина Лукавецька, як він запевнив, згідна приймати до лав своєї організації лише тих партійців, які пройдуть чистилище.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ