Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірина Сех подаватиме до суду на Грещука

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді подає до суду на депутата-регіонала Ігоря Грещука за образу честі і гідності. Про це заявила Ірина Сех, коментуючи заяви Ігоря Грещука в одному з інтернет-видань, в яких він поливає брудом її, а також голову обласної ради Олега Панькевича, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

«У Грещука хвороблива уява – він вже приписує мені створення Національного природного парку, - заявила Ірина Сех. - Хочу повідомити йому, що створення національних парків – виключно в компетенції Президента, і парк «Північне Поділля» створено указом Президента України Віктора Ющенка № 1129/2008 «Про розширення мережі та територій національних природних парків та інших природно-заповідних об'єктів» 1 грудня 2008 року.

Але в будь-якому разі Грещук має відповісти за свої слова у суді. Я подаю на нього до суду за образу честі і гідності й вимагатиму спростування його брехні, а також матеріального відшкодування, яке використаю з благодійною метою.

Я також порадила би Грещукові як свідомому громадянинові якщо він володіє інформацією про такі серйозні зловживання, звертатися в прокуратуру та міліцію, в компетенції яких їх розслідування, а не робити брехливих заяв».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ