Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ірина Сандуляк-Білоус очолить львівську філію Суспільного

Як повідомило UA: Суспільне мовлення, на конкурсі обрано продюсерів Львівської і Херсонської та менеджера Черкаської філій Суспільного.

За результатами відкритого конкурсу обрали трьох керівників філій Суспільного:

  • менеджеркою UA: ЧЕРКАСИ — Віту Каюк;
  • продюсером UA: ХЕРСОН — Рустама Авдєєва;
  • продюсеркою UA: ЛЬВІВ — Ірину Сандуляк-Білоус.

Загалом у конкурсному відборі 16–28 грудня 2019 року на продюсера UA: ХЕРСОН узяли участь шість претендентів, на менеджера UA: ЧЕРКАСИ — три, у відборі 2–16 січня на продюсера UA: ЛЬВІВ був один кандидат.

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Ірина Сандуляк-Білоус навчалася на факультеті журналістики ЛНУ імені Івана Франка. Раніше працювала над запуском нішевого телеканалу новин ʺ24ʺ, створенням ʺіз нуляʺ локальної радіостанції ʺFM Галичинаʺ та перезапуском телеканалу ZIK. У 2015-му розпочала співпрацю з телеканалом Current Time ʺРадіо Свободаʺ.

У червні 2018 року очолила UA: Українське радіо Львів, а в грудні 2019-го почала виконувати обов'язки продюсерки UA: ЛЬВІВ.

ʺЛьвівська філія Суспільного й далі працюватиме, дотримуючись міжнародних стандартів журналістики. Глядачі та слухачі нам довіряють, і ми не маємо наміру цю довіру втрачати. Щоб бути ще ближчими до аудиторії, нині активно розвиваємо наші діджитал-платформиʺ, — розповіла Ірина Сандуляк-Білоус.

Ірина Сандуляк-Білоус

Новообрана менеджерка Черкаської філії Суспільного Віта Каюк має вищу освіту за фахом ʺОблік і аудитʺ, із 2012 року працювала в Черкаській ОДТРК, 2017-го переведена на посаду менеджерки напряму (з фінансових питань) UA: ЧЕРКАСИ. Має досвід налагодження ефективної адміністративно-господарської роботи.

Віта Каюк

"Маю за честь бути представницею Суспільного на Черкащині й частиною дружньої команди UA: ЧЕРКАСИ, відчуваю підтримку колег, — каже менеджерка UA: ЧЕРКАСИ Віта Каюк. — Я готова йти в ногу зі змінами, шукати можливості для розвитку, зважати на думку кожного працівника філії. Маємо багато завдань — переоснащення, покращення умов роботи, працюватимемо задля розширення аудиторії та зміцнення довіри до Суспільногоʺ.

Продюсер Херсонської філії Суспільного Рустам Авдєєв із 2008 до 2017 року працював режисером на телеканалі UA: ХЕРСОН (тоді — ОДТРК), займався реформуванням ранкової програми, пошуком нових форм, виходив у прямі ефіри як режисер, ініціював нові телевізійні проєкти. Має досвід як оператор, ведучий та інженер монтажу.

Рустам Авдєєв

Здобув освітній ступінь магістра з психології, кваліфікацію викладача вишу, учителя етики, естетики та художньої культури, керівника молодіжних театральних колективів.

З 2015 року є головним редактором кримського інформаційного ресурсу ʺРадіо ʺКурешʺ. Також із грудня 2017-го — журналіст Центру журналістських розслідувань.

ʺРегіональний мовник має розвиватися, розширювати свою аудиторію та неупереджено інформувати про події, які мають вагоме суспільне значення. Найголовніше в успішній роботі — це злагодженість і професійність команди. Ми сформуємо таку команду однодумців. Маю на меті збільшити власне виробництво регіонального мовника, приділяючи увагу історико-просвітницьким проєктам, програмам, що висвітлюватимуть життя на Херсонщині національних меншин і корінного народу Криму — кримських татар. Крім того, планую співпрацювати з іншими філіями Суспільного мовника, і тут мова йде саме про копродукцію, це допоможе сформувати позитивний імідж області. Регіональний суспільний мовник працює саме на глядача й слухача свого регіону, і ми йтимемо до ньогоʺ, — зазначає Рустам Авдєєв.

Нагадаємо, керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у ньому можуть узяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ